&SUUS Interieuradvies & Styling | www.ensuus.nl | 3D plattegrond | Project Amstelveen

“Ik vind verschillende stijlen leuk, hoe kan ik deze op een goede manier combineren?”
“Ik ben op zoek naar een bepaalde sfeer in huis”
“Help! Mijn partner en ik hebben een totaal verschillende smaak”
“Welke meubels doen onze woonkamer groter lijken?”

Zomaar een aantal vragen waar ik graag over meedenk! Ik heb een erkend EHCB diploma op zak, maar dat ik het geven van interieuradvies het allerleukste vind, is misschien nog wel belangrijker. Ik adviseer mensen of bedrijven graag bij het vinden van de juiste sfeer in een huis of bedrijf. Want daar draait het toch voornamelijk om, welke sfeer je wilt creëren voor een bepaalde ruimte. Zorgen voor een heerlijke plek, die bij je past. Thuis of op je werk, een plek waar je blij van wordt. En ik help graag mensen blij te maken. Met mijn enthousiasme, passie voor wonen, creativiteit, interieur-materiaal-kleur-en trend kennis vind ik graag een oplossing voor al je interieurvragen en woonwensen.

Wat ik voor jou kan betekenen vind je hier: INFO & PRIJZEN
Meer over mijn werk vind je hier: PORTFOLIO
En de meest recente recensies van klanten vind je hier: RECENSIES

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Reacties van klanten
 • Na zoveel gemaakte keuzes voor ons fijne nieuwbouwhuis liepen we een beetje vast. De basis en veel ideeën waren er, maar dan? We waren op zoek naar meer eenheid en gezelligheid. Samen met &Suus 2 uur lang tips en concrete adviezen krijgen, heeft ons echt verder geholpen. Suzanne luistert goed naar je wensen en denkt met je mee. We hebben nu weer alle inspiratie en enthousiasme voor een mooie finishing touch :). Ontzettend bedankt!

  Rosina en Reinier – Oegstgeest

  Persoonlijk advies – Oegstgeest
 • Met een grote aan- en verbouwing in het vooruitzicht wilde wij dit anders aanpakken dan wij eerder hadden gedaan. Met onze achtergrond komen we in veel woningen en zien we heel veel mooie dingen. Maar hoe combineer je al je wensen en de mooie dingen die je ziet tot jouw eigen paleis? Hulp zoeken dus…. en toen vonden we &SUUS.

  Transparant, helder, sociaal, creatief en lief! Precies wat we zochten en dus lieten we &SUUS een plan maken om onze te verbouwen woning van een mooi plan te voorzien. Een geheel woonadvies voor de totale benedenverdieping.

  Gister de presentatie gehad en in 1 woord…Fantastisch! Al onze wensen er in verwerkt en ook de uitdaging waar wij om hadden gevraagd. Wauw!

  Wij zijn helemaal enthousiast om aan de verbouwing te gaan beginnen en hopen dat we &SUUS nog vaak dankbaar zijn voor dit mooie ontwerp!

   

   

  &SUUS | Salone del Mobile Milaan 2018 | Mini Living | ensuus.nl |
  Interieuradvies begane grond Weesp – Natasja en Erwin
 • Nadat we flink aan het verbouwen en klussen waren geweest in ons mooie ‘nieuwe’ ’20 huis en de grote basisstukken als de bank en eettafel hadden gekocht, was de positieve flow en inspiratie om het af te maken ineens op. Ik zocht iemand die ons net dat duwtje in de rug kon geven om verder te gaan en de juiste sfeer in ons huis neer te gaan zetten. Die iemand werd Suzanne van &Suus. Ze kwam 2 uur langs (heel relaxed en gezellig) en snapte precies wat we bedoelden. Met gerichte tips en adviezen kunnen we weer vol enthousiasme aan de slag. Ik heb er nu vertrouwen in dat het erg mooi gaat worden. Heel erg bedankt Suzanne!

  &SUUS | Lentekriebels | Iittala Bloomon persontbijt en workshop | www.ensuus.nl |
  Quick Win – Fam. Plaizier Gouda
 • Quick win Interieuradvies – Zeist

  Ik was al lang op zoek naar iemand die me kon helpen met meedenken over onze voorkamer. Ik hou zelf erg van inrichten, kleuren zoeken etc. maar liep vast op een plek. Toen kwam ik op de site van &Suus en zij bood ook een zogenaamde ‘Quick win’ aan, precies wat ik zocht. Ze kwam 2 uur bij me langs om mee te denken. Het grappige was dat ik eigenlijk mezelf heel erg in haar denken en manier van kijken naar de inrichting herkende. En ze zie precies de dingen die ik nodig had om weer mogelijkheden te zien. En ze is gewoon een heel leuk mens

  Grote aanrader dus!

   

  Eke ’t Mannetje – Zeist

  &SUUS Interieuradvies en Styling | logo design
  Quick win Interieuradvies
 • Eigenlijk waren we al best wel tevreden met de inrichting van ons huis en de keuzes die we hadden gemaakt, maar toch miste er nog iets. Net even dat puntje op de ‘I’ qua sfeer, balans en afstyling. En ondanks dat we het zelf erg leuk vinden om met ons interieur bezig te zijn, hadden we nu behoefte aan hulp om even door te pakken. Suzanne bood ons de perfecte oplossing door eerst bij ons langs te komen en nog diezelfde dag alle benodige accessoires voor ons te gaan shoppen. Heerlijk, nu hoefden we zelf niet meer al die winkels af. Het resultaat, het klopt nu helemaal! Door het toevoegen van een andere accentkleur en vooral balans aan te brengen voelt ons huis nu eindelijk helemaal af. Bedankt!

  Rogier&Maartje

  Rogier & Maartje | Interieuradvies | Roelofarendsveen